ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα
-1 κουνέλι
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-3 σκελίδες σκόρδο
-2 ξυλαράκια κανέλλας
-3 δαφνόφυλα
-750 ml κρασί
-1 ντοματα ωριμη
- 4-5 κουτ. της σούπας αλεύρι
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κουνέλι σε κομμάτια και το μαρινάρουμε στο
ξύδι για ενα βράδυ. Αλευρώνουμε τα κομμάτια απο το κουνέλι
και τα σοτάρουμε καλά σε ενα τηγάνι με το ελαιόλαδο το κρεμμύδι
το σκόρδο.τη κανέλλα και τη δάφνη. Αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε
το κρασί και το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε
τη ντομάτα και συνεχίζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Όταν γίνει το
φαγητό ξεκοκαλίζουμε το κουνέλι το περιχύνουμε με τη σκορδαλιά
βλ.ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ ανακατεύουμε και σερβίρουμε
Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου