26.5.12

ΚΟΠΑΝΙΣΤΗ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ

















ΥΛΙΚΑ για 2 μπολ


-1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ξεσποριασμένες
-1½ φλιτζ. του τσαγιού κοπανιστή σε θερμοκρασία δωματίου
-½ φλιτζ. φέτα τριμμένη
-2 κουτ. της σούπας ρακί
-1/3 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
-2 κουτ. της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε τις ντομάτες σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τις ψήνουμε σε 
προθερμασμένο φούρνο στους  180° βαθμούς για 1- 1½ ώρα μέχρι
να μείνουν μισές σε μέγεθος. Όταν κρυώσουν τις λιώνουμε στο multi
Σε ένα μπολ βάζουμε τη κοπανιστή με τη φέτα και τη λιώνουμε ελαφρά
(οχι τελείως να έχει κομματάκια φέτα μέσα). Ρίχνουμε τη ντομάτα και
ανακατεύουμε.Στη συνέχεια ρίχνουμε το ρακί και το ελαιόλαδο και 
ανακατεύoυμε  με προσοχή. Σερβίρουμε σε μπολ με το δυόσμο 
και φρυγανισμένο ψωμί. Buon apettito!!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών