19.1.13

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΜΕ ΜΠΙΡΑ











ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

-1 κότσι χοιρινό δυο κιλά με το κόκαλο
-4 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε χοντρά κομμάτια
-2 κουτ. της σούπας πάπρικα γλυκιά
-1 κουτ. του γλυκού κύμινο σε σπόρους
-½ κούπα ελαιόλαδο
-1 λίτρο μπίρα lager
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφού πλήνουμε και σκουπίσουμε καλά το κότσι το αλατοπιπερώνουμε και το πασπαλίζουμε με τη πάπρικα και το κύμινο . Το βάζουμε σε μια γάστρα η ένα ταψί και του ρίχνουμε το ελαιόλαδο . Ρίχνουμε μέσα τα κρεμμύδια και τη μπίρα σκεπάζουμε τη γάστρα η καλύπτουμε το ταψί με αλουμινόχαρτο και βάζουμε το φαγητό σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° βαθμούς και το αφήνουμε να ψηθεί για 2½ ώρες περίπου . Οταν το φαγητό είναι έτοιμο το ξεσκεπάζουμε και το αφήνουμε για 20-25 λεπτά ακόμα για να ροδίσει και να κάνει ωραία κρούστα. σερβίρουμε το φαγητό με πατάτες τηγανητές .Buon appetito


Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών