ΥΛΙΚΑ για 4-6 άτομα
-2 κιλά παϊδάκια αρνίσια
-2/3 κούπας μαυροδάφνη
Για τη μαρινάτα:
-1/3 κούπας χυμό λεμονιού
-1/3 κούπας μέλι
-3 κουτ. σούπας σόγια σος
-2 κουτ. σούπας μουστάρδα dijon
-2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε και στεγνώνουμε το κρέας με χαρτί κουζίνας.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάτας σε ένα μπολ και αλείφουμε καλά τα παϊδάκια από όλες τις πλευρές.
Ζεσταίνουμε ένα μεγάλο και βαθύ αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε τα παϊδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε χωρίς να σκεπάσουμε,να βράσουν σε δυνατή φωτιά, μέχρι να εξατμιστεί το περισσότερο.Buon apettito!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου