ΥΛΙΚΑ για 8 άτομα
-1½ κιλό ψαρονέφρι η χοιρινή μπριζόλα απο σπάλα
-1/3 κούπας ελαιόλαδο
-2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-1½ κουταλιά της σούπας κάρυ
-1/3 κούπας λευκό κρασί ξηρό
- ζωμό κρέατος (διαλυμένο σε μια κούπα ζεστό νερό)
-1 κουτ. της σούπας κοφτή κορν φλάουρ διαλυμένο σε 2 κουτ. νερό
-αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε απο το κρέας οσο περισσότερο λίπος μπορούμε και το κόβουμε σε μπουκιές
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε καλά το κρέας απ' όλες τις
μεριές μαζί με το σκόρδο για 10-15 λεπτά. προσθέτουμε το κρασί και το αφήνουμε να βράσει λιγο μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το κάρυ και το ζωμό αλατίζουμε ανακατεύουμε χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει για 1½ ώρα Λίγο πριν το τέλος ρίχνουμε μέσα το διαλυμένο κορν φλάουρ και ανακατεύουμε 2-3 λεπτά μέχρι να πήξει ελαφρώς και να γυαλίσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το φαγητό συνοδεία με ενα ρύζι μπασμάτι Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου