8.6.12

CHILI















ΥΛΙΚΑ για 4 ατομα


-2 κουτ της σούπας ελαιόλαδο
-1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
-½κιλο μπριζόλα μοσχαρίσια χωρίς κόκαλο ψιλοκομμένη
-8 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-2 φλυτζάνια νερό
-10 γαρίφαλα ολόκληρα
-2 κουτ. της σούπας κύμινο
-1 κουτ.της σούπας κόλιαντρο τριμμένο
-2 κουτ. της σουπας chili
-λίγο κουτ. του γλυκου αλατι
-1 κουτ. του γλυκου κοκκινο πιπερι καυτερο
-8 κουτ της σουπας πελτε ντοματα
-2 κουτ. του γλυκου ζαχαρη
-2 κρεμμυδια μεγαλα ψιλοκομμενα
-½ κιλο φασολια κοκκινα βρασμενα
-½λιτρο ζωμο βοδινου ζεστο
-100 γραμ τυρι τσενταρ τριμμενο
-½ ματσακι μαιντανο ψιλοκομμενο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Ρίχνουμε το κιμά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το σοτάρουμε 
για 5 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Στη συνεχεία ρίχνουμε το κρέας με το σκόρδο και
συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά ακόμα. Ρίχνουμε το νερό και
και το αφήνουμε να πάρει 1-2 βράσεις. Βάζουμε τα μπαχαρικά 
μαζί με το αλάτι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει για 15 λεπτά
σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε το πελτέ και τη ζάχαρη και συνεχίσουμε το
μαγείρεμα για 10 λεπτά ακόμα. Προσθέτουμε και το κρεμμύδι και
και βράζουμε για μισή ώρα ακόμα. Ρίχνουμε το ζωμό τα φασόλια και
το μαϊντανό και βράζουμε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά του.
Σερβίρουμε το φαγητό με τυρί τριμμένο και πατάτες τηγανητές.
Buon apettito!!




-
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών