ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-½ κιλό καρπούζι χωρίς κουκούτσια
-4 κουτ. της σούπας χυμό λεμόνι
-4 κουτ. της σούπας ζάχαρη
-1 κουτ της σούπας δυόσμο
-λίγο αλάτι
-4 φάρμες για παγωτό
-4 ξυλαράκι για παγωτό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε καλά.
Σουρώνουμε το μείγμα και το περνάμε από μια λεπτή σήτα και
το μοιράζουμε σε 4 φόρμες. Βάζουμε τις φόρμες στη κατάψυξη
για 2 ώρες. Τις βγάζουμε τοποθετούμε τα ξυλάκια στο κέντρο
και τις ξαναβάζουμε στη κατάψυξη για άλλες 3 ώρες τουλάχιστον
Για να ξεφορμάρουμε το παγωτό βρέχουμε τις φόρμες με λίγο
ζεστό νερό.Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου