ΥΛΙΚΑ
-500 γραμ. φύλλο κρούστας
-300 γραμ. φέτα τριμμένη
-200 γραμ. κασέρι τριμμένο
-½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
-4 αυγα
-500 γραμ. γάλα φρέσκο
-1 κουτ της σούπας βούτυρο
-½ κουτ. κοφτό αλάτι & πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ τη φέτα, το κασέρι, και τον άνηθο.
Ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε 2 φύλλα και απλώνουμε
το μείγμα διαγώνια και τυλίγουμε σε ρολό και το κάνουμε
"σαλιγκάρι" .
Κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα. Χτυπάμε τα αυγά,
το γάλα, και το αλάτι. Βάζουμε τις τυρόπιτες σε ένα ταψί
τις περιχύνουμε με το μείγμα από τα αυγά και το γάλα και
περιμένουμε 2 ώρες περίπου μέχρι να τραβήξει το φύλλο
τα υγρά. Ψήνουμε τις πίτες στους 180° βαθμούς για 45-50
λεπτά. Buon apettitto
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου