5.6.12

ΠΙΤΑ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ (ΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ)













ΥΛΙΚΑ


-8 φύλλα κρούστας
-20 φέτες παστουρμά 
-500 γραμ. κασέρι πικάντικο χοντροτριμμένο
-3 μικρές ντομάτες κομμένες σε λεπτές ροδέλες
-4 κουτ. της σούπας βούτυρο
-½ κουτ. του γλυκού κύμινο
-2 κουτ. της σούπας σουσάμι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βουτυρώνουμε καλά τα 4 φύλλα κρούστας και τα απλώνουμε
σε ένα ταψί. Ρίχνουμε το τριμμένο κασέρι και απλώνουμε τον
παστουρμά. Βάζουμε από πάνω τη ντομάτα και πασπαλίζουμε
με το κύμινο. Απλώνουμε τα άλλα 4 φύλλα αφού τα έχουμε 
βουτυρώσει καλά κλείνουμε τις άκρες χαράζουμε τη πίτα
πασπαλίζουμε με σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο
φούρνο στους 200° βαθμούς για 35-40 λεπτά. Buon apettito!!



Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών