28.5.12

ΣΑΛΤΣΑ ΓΛΥΚΟΞΙΝΗ













ΥΛΙΚΑ


-1 μικρή κονσέρβα ανανά
-4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-1 πιπεριά κόκκινη και 1 πράσινη κομμένες σε κυβάκια
-1/4 του κρασοπότηρου ξίδι
-1 κ.γ. ντοματοπελτέ ή 1 πολύ ώριμη ντομάτα ψιλοκομμένη
-1 κουτ.σούπας ζάχαρη
-2 κουτ.σούπας κορν φλάουρ
-αλάτι,πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Πολτοποιούμε στο multi τον ανανά.Ρίχνουμε σε φαρδύ τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές σε μέτρια προς δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν.Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά,χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοψήνουμε για 15-20 περίπου λεπτά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά της.
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε με γαρίδες,ρύζι,κεφτεδάκια ή ότι άλλο θέλετε.Buon appetito!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών