22.5.12

ΧΟΙΡΙΝΟ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ













ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα


-2 κιλά χοιρινό (χωρίς δέρμα και κόκαλοωμοπλάτη
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-1 κουτ. του γλυκού κύμινο
- 1 κουτ. του γλυκού θυμάρι
-1 κουτ. της σούπας μουστάρδα
-1 κουτ. της σούπας ζάχαρη μαύρη
-1 κουτ. της σούπας ξύδι
-1 φλιτζ. του τσαγιού κρασί λευκό
-2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-1 φλιτζ..νερο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° βαθμούς.
αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας. Σε  ένα multi βάζουμε το σκόρδο,
το κύμινο, το θυμάρι,τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, και το ξύδι και τα 
χτυπάμε μέχρι να γίνουν αλοιφή, Αλoίφουμε όλο το κρέας καλά με 
τα χέρια. Βάζουμε στη γάστρα τα κρεμμύδια και το κρασί με το νερό
και από πάνω βάζουμε το κρέας. Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε 
το κρέας για 3 ώρες τουλάχιστον. Σερβίρουμε με πούρε πατάτας 
αρωματισμένο με σκόρδο
Βλέπε ΠΟΥΡΕΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ
Buon apettito!!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών