1.5.12

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ - ΑΥΓΑ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ











ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-6 αυγά χτυπημένα για ομελέτα
-1 κιλό ώριμες ντομάτες
-1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
-1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο
- αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-½ κουτ. του γλυκού ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικά τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και
 σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά  ρίχνουμε μέσα τη ντομάτα και
την αφήνουμε να σιγοβράση μέχρι να "τραβήξουν"
τα υγρά τους χωρίς να στεγνωνόσουν τελείως.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα αυγά
που έχουμε χτυπήσει. Αλατίζουμε  και ανακατεύουμε 
με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να γίνουν τα αυγά.
Σερβιρίσουμε την στραπατσάδα ζεστή (και κρύα να είναι την ίδια 
νοστιμιά έχει) με αρκετό φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στη στραπατσάδα χοιρινό
παστό Μάνης η καβουρμά Κομοτηνής για μεγαλύτερη ένταση.
Buon apettito!!



Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών