ΥΛΙΚΑ
-6 κολοκυθάκια μέτρια, τριμμένα
-2 με 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
-8 με 10 αυγά
-½ φλιτζάνι τριμμένη γραβιέρα
-½ φλιτζάνι τριμμένη φέτα
-4 με 5 κουτ. σούπας άνηθο ή μάραθο ψιλοκομμένο
-½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τα λαχανικά και τα στραγγίζουμε.Αλατίζουμε τα κολοκυθάκια και
τα στίβουμε δυνατά με τα χέρια μας να βγάλουν τα υγρά τους.
Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε
για 10-15 περίπου λεπτά.Αφήνουμε το κολοκυθάκι να "πιάσει",δηλαδή να
κολλήσει λίγο,χωρίς να καεί.Βάζουμε και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και
ανακατεύουμε για ακόμα 5-6 λεπτά.Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο μείγμα
μαζί με την γραβιέρα,την φέτα,τον άνηθο και αλατοπιπερώνουμε.
Τηγανίζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι να πήξει και αναποδογυρίζουμε
για να ψηθεί και από την άλλη πλευρά.Buon appetito!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου