29.4.12

ΦΕΤΑ ΨΗΤΗ









ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα


-2 κομμάτια φέτα μέτρια ή σκληρή 10Χ15 εκ., πάχους 1,5 εκ.
-μπούκοβο μέτριο ή πιπέρι καγιέν κόκκινο καυτερό
-1 πράσινη πιπεριά σε ροδέλες
-1 ντομάτα σφιχτή σε ροδέλες
-2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Κόβουμε 2 φύλλα αλουμινόχαρτο, τόσο μεγάλα ώστε να κλείνουν πάνω από
την φέτα.Τοποθετούμε στο κέντρο του καθενός από την γυαλιστερή πλευρά,
από 1 κομμάτι φέτα και βάζουμε τις ροδέλες της ντομάτας και της πιπεριάς
από πάνω ώστε να καλύπτουν την επιφάνεια.
Πασπαλίζουμε με μπούκοβο ή καγιέν και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο.
Κλείνουμε τα πακετάκια με τρόπο που να μην ακουμπάει το αλουμινόχαρτο
στο τυρί.Τα ψήνουμε για 40-45 λεπτά, ώστε να απορροφηθούν τα υγρά και 
να ψηθεί η ντομάτα.Buon appetito! 
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών