Υλικά για 4 άτομα
Υλικά
-500 γρ. ζυμαρικά (βίδες . πένες , κ.λ.π.)
-2 κουτ. σούπας αμύγδαλα καβουρντισμένα και χοντροκομμένα
-4 κολοκυθάκια μικρά κομμένα σε κοντές λωρίδες
-1 σκελίδα σκόρδο ολόκληρη
-1 ματσάκι βασιλικό
-2 κονσέρβες καβούρι στραγγισμένες
-4 κουτ. σούπας λάδι
-2 κουτ. σούπας χυμό λάιμ
-αλάτι &πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες τους. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά. Σε ενα τηγάνι τσιγαρίζουμε στο λάδι τα κολοκυθάκια, το σκόρδο, και τα αμύγδαλα για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα. Αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τον μισό βασιλικό χοντροκομμένο, το καβούρι, τον χυμό του λάιμ. Ανακατεύουμε καλά με τα ζυμαρικα, πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο βασιλικό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου