Υλικά για 4 άτομα
-500 γρ. μπριζόλα γάλακτος χωρίς κόκκαλο, σε λωρίδες -1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο -1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη -3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί -1 πιπεριά κίτρινη + 1 κόκκινη, σε λεπτές λωρίδες -400 γρ. ντομάτα τριμμένη -1 κλαδάκι δεντρολίβανο ψιλοκομμένο η 1 κουτ. του γλυκού ξερό -αλάτι και φρεκοτρίμμενο πιπέρι |
Σε ενα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι για 5 λεπτά περίπου. Ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε μαζί για 1 λεπτό ακόμα. Ρίχνουμε το κρέας και σοτάρουμε ώσπου να πάρει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Μαγειρεύουμε το κρέας για 10-15 λεπτά ακόμα και σερβίρουμε αν θέλουμε με πουρέ ή ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου