ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-1 κιλο ψαρονέφρι χοιρινό -2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1 κρεμμύδι κανονικό ψιλοκομμένο -1 κουτ. γλυκού πάπρικα -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες -1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό -1 κουτ. γλυκού ρίγανη -αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τα τάκος -4 τορτίγιες -160 γρ. μοτσαρέλα σε φετάκια -φύλλα πράσινης σαλάτας -κρεμμυδάκι φρέσκο -μαγιονέζα -1 φλιτζάνι κέτσαπ -χυμό από μισό λεμόνι |
Σε ένα φαρδύ μπολ μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με το λάδι, το κρεμμύδι, την πάπρικα, το σκόρδο, το ξίδι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι για 1-2 ώρες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το τηγανίζουμε για 10-15 λεπτά και, όταν κρυώσει, το κόβουμε σε λεπτές φέτες.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ για τα τάκος
Βάζουμε σε κάθε τορτίγια φετάκια μοτσαρέλα και ψήνουμε στο σε ενα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να λιώσει. Γεμίζουμε με τις φέτες του χοιρινού, το κρεμμυδάκι, τη σαλάτα και σερβίρουμε με κέτσαπ και μαγιονέζα και λίγο χυμό λεμόνι .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου