3.11.12

ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ











ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

-½ κιλό μοσχαράκι καρδιά κιλότου
-150 γρ. μανιτάρια φρέσκα
-125 γρ. κασέρι σε λεπτές φέτες
-1 μικρό κρεμμύδι σε φέτες
-1 ματσάκι ρόκα
-1 κ.γ. θυμάρι ξερό
-1/4 κούπας μουστάρδα με σπόρους
-1/4 κούπας μαγιονέζα
-4 μικρές μπαγκέτες
-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-αλάτι και πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.Αλατοπιπερώνουμε καλά το κρέας και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.
Ζεσταίνουμε 2 κουτ. σούπας λάδι στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές για 6-8 λεπτά περίπου, μέχρι να πάρει έντονο χρώμα.Βάζουμε σε μικρό ταψί και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το υπόλοιπο λάδι.Ψήνουμε για 12-15 λεπτά περίπου.
Το αφήνουμε να κρυώσει και κόβουμε το κρέας και τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.Σε ένα μπολ βάζουμε τη μουστάρδα και τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε καλά. 
Ανοίγουμε τις μπαγκέτες κατά μήκος και τις αλείφουμε  με το μείγμα της μουστάρδας.Από πάνω βάζουμε το κρεμμύδι,το τυρί,το κρέας,τα μανιτάρια και τέλος τη ρόκα.
Κλείνουμε το σάντουιτς και σερβίρουμε.Buon apettito!!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών