4.11.12

ΤΡΑΧΑΝΟΣΟΥΠΑ Η ΕΞΩΤΙΚΗ










ΥΛΙΚΑ
για 6 άτομα

-1 νεροπότηρο τραχανά γλυκό
-1 κουτ. σούπας κάρυ
-3 στικς λεμονόχορτο ψιλοκομμένο
-1 κουτ. σούπας φρέσκο τζίντζερ τριμμένο
-1 κούπα γάλα καρύδας
-1 καρότο ψιλοκομμένο
-αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζουμε 4½ νεροπότηρα νερό και όσο είναι ακόμα κρύο ρίχνουμε τον τραχανά.Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά όσο γίνεται και ρίχνουμε μέσα το κάρυ,το λεμονόχορτο,το τζίντζερ και το καρότο.Τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου ½ ώρα.
Ρίχνουμε μέσα το γάλα καρύδας,ανακατεύουμε  και σιγοβράζουμε για άλλα 10 λεπτά.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε ζεστή με συνοδεία κρουτόν.Buon apettito!!! 
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών