ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-½ λάχανο
-1 πιπεριά Φλωρίνης κόκκινη
-1 πιπεριά κέρατο πράσινη
-3 καρότα
-4 κλωνάρια ψιλοκομμένο σέλινο
-4 κλωνάρια ψιλοκομμένο μαϊντανό
-2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
-αλάτι
-2 κουτ.σούπας ξύδι
-χυμό από 1 λεμόνι
-1 κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε το λάχανο,το βάζουμε στο σουρωτήρι και το τρίβουμε για 5 λεπτά με το χέρι μας και λίγο αλάτι μέχρι να μαραθεί ελαφρώς.Στύβουμε καλά να φύγουν τα υγρά του.Καθαρίζουμε τα καρότα ,τα περνάμε από τον τρίφτη και ψιλοκόβουμε τις πιπεριές.Σε ένα μπολ βάζουμε το λάχανο,τα καρότα,τις πιπεριές,το σέλινο,το μαϊντανό,το σκόρδο,το αλάτι,το λεμόνι,το ξύδι και ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό.Ανακατεύουμε καλά,σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Προσθέτουμε ελαιόλαδο και σερβίρουμε.Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου