-1 κούπα πλιγούρι
-2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-3 κούπες ζωμό λαχανικών
-1/4 κούπας λαδοτύρι Μυτιλήνης ή παρμεζάνα σε φλούδες
-200 γρ.φύλλα ρόκας
-4 ντομάτες
Για την σος
-4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-2 κουτ.σούπας λευκό μπαλσάμικο
-αλάτι,φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε τον ζωμό με το λάδι και μουλιάζουμε το πλιγούρι για 40 περίπου λεπτά.Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα.Κόβουμε τις ντομάτες όπως στην χωριάτικη.Χτυπάμε στο multi τα υλικά της σος.Σε ένα μπολ βάζουμε το πλιγούρι,την ρόκα και τις ντομάτες.Περιχύνουμε με την σος και ρίχνουμε το τυρί και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Buon appetito!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου