23.5.12

ΑΜΠΕΛΟΦΑΣΟΥΛΑ ΣΑΛΑΤΑ



















ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα


-1½ κιλό αμπελοφάσουλα καθαρισμένα


ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ


-1/4 ελαιόλαδο
-3 κουτ. της σούπας λεμόνι (το χυμό του)
-1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
-αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-1 ντομάτα κομμένη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό βράζουμε τα αμπελοφάσουλα
για 10-12 λεπτά μη τα παραβράσετε να μείνουν τρυφερά.
Τα σουρώνουμε ρίχνουμε φρέσκο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίξουν
Στο multi βάζουμε τα υλικά της σάλτσας και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν 
ένας ομοιόμορφος πολτός. Δοκιμάζουμε. Περιχύνουμε τα αμπελοφάσουλα 
με τη σάλτσα και σερβίρουμε.Buon apettito!!
Είναι μια σαλάτα που ταιριάζει με ψάρι



Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών