ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-1½ κιλό αμπελοφάσουλα καθαρισμένα
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
-1/4 ελαιόλαδο
-3 κουτ. της σούπας λεμόνι (το χυμό του)
-1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
-αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-1 ντομάτα κομμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα με άφθονο νερό βράζουμε τα αμπελοφάσουλα
για 10-12 λεπτά μη τα παραβράσετε να μείνουν τρυφερά.
Τα σουρώνουμε ρίχνουμε φρέσκο νερό και τα αφήνουμε να στραγγίξουν
Στο multi βάζουμε τα υλικά της σάλτσας και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν
ένας ομοιόμορφος πολτός. Δοκιμάζουμε. Περιχύνουμε τα αμπελοφάσουλα
με τη σάλτσα και σερβίρουμε.Buon apettito!!
Είναι μια σαλάτα που ταιριάζει με ψάρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου