ΥΛΙΚΑ
-4 μέτριες πατάτες
-10 με 12 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-4 κουτ.σούπας ξίδι
-αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν και τις στραγγίζουμε.Τις κόβουμε με πιρούνι και τις τοποθετούμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο και λίγο αλάτι.Ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο μαζί με το ξίδι και λίγο αλάτι μέχρι να γίνει το μείγμα ομοιογενές.Buon appetito!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου