5.5.12

ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΤΗΓΑΝΙΤΗ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ











ΥΛΙΚΑ
για 4 άτομα


-4 μπάλες μοτσαρέλα
-4 κουτ.σούπας φρυγανιά τριμμένη
-1 αυγό χτυπημένο
-1 κουτ.σούπας ξερό βασιλικό
-λάδι για το τηγάνι

Για το ντιπ:
-2 πιπεριές Φλωρίνης
-1 σκελίδα σκόρδο
-1 κρεμμυδάκι φρέσκο
-3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-1 κουτ.σούπας ξίδι
-1 πιπεριά καυτερή
-φύλλα φρέσκου βασιλικού
-20 γρ. αμύγδαλα με την φλούδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε την μοτσαρέλα στην μέση,την βουτάμε στο αυγό και μετά στην φρυγανιά,την οποία έχουμε ανακατέψει με τον ξερό βασιλικό.Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι για 4 λεπτά περίπου μέχρι να χρυσίσει η επιφάνεια.
Για το ντιπ:
Ψήνουμε τις πιπεριές στον φούρνο μέχρι να μαλακώσουν,τις αφήνουμε να κρυώσουν και μετά τις ξεφλουδίζουμε.Βάζουμε τις πιπεριές στο multi μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και αλέθουμε ελάχιστα.Ίσα   να κοπούν.Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.Buon appetito!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών