ΥΛΙΚΑ
-100 γρ.ταραμάς λευκός
-100 γρ.ψωμί μπαγιάτικο
-1 κρεμμύδι μικρό
-χυμός 2 λεμονιών
-300 ml ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μουλιάζουμε καλά το ψωμί σε νερό.Χτυπάμε στο multi τον ταραμά με τον χυμό
λεμονιού.Ρίχνουμε το κρεμμύδι και ξαναχτυπάμε.Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί
και το στύβουμε καλά με το χέρι.Το βάζουμε στο multi με τον ταραμά και
συνεχίζουμε το χτύπημα.Ρίχνουμε σιγά σιγά το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα
υλικά.Δοκιμάζουμε και ανάλογα προσθέτουμε λεμόνι,λάδι ή ψωμί (αν είναι πολύ
ξινό).Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Buon appetito!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου