24.4.12

ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΓΚΟΥΝΤΑ















ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

-500 - 700 γραμ. πατάτες κομμένες σε ροδέλες
-2 κρεμμύδια κομμένα όπως θέλετε
-1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-150 γραμ. γκούντα τριμμένη
-αλατι& φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε φαρδύ τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι
με το σκόρδο ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ροδίσουν.
Ρίχνουμε τις πατάτες και τις ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και χαμηλώνουμε την φωτιά.
Σκεπάζουμε με το καπάκι και αφήνουμε τις πατάτες να σιγοψηθούν,
μέχρι να μαλακώσουν εντελώς.
Λίγο πριν γίνουν οι πατάτες,προσθέτουμε το πιπέρι, το τυρί και τον μαϊντανό 
και σκεπάζουμε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε τις πατάτες ζεστές.Buon appetito!

Προετοιμασία 20 λεπτά

Μαγείρεμα 20 λεπτά
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

1 σχόλιο:

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών