ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-8 αυγά
-4 ώριμες ντομάτες
-300 γρ. φέτα
-Λίγο ελαιόλαδο
-Αλάτι,πιπέρι,
-Πάπρικα γλυκιά
-Ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε καλά τις ντομάτες και τις κόβουμε σε κυβάκια.
Τις βάζουμε σε ένα μεγάλο πήλινο ή τις μοιράζουμε σε 4 μικρά ατομικά.
Ρίχνουμε λίγο λάδι και αλάτι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους
200° C για 5 λεπτά.
Κόβουμε την φέτα σε κυβάκια και την προσθέτουμε στο ταψί.
Πασπαλίζουμε με την ρίγανη και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Βγάζουμε από τον φούρνο, σπάμε τα αυγά (μάτια) και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε για άλλα 20-30 λεπτά μέχρι να πήξουν τα ασπράδια τελείως.Buon appetito!
Προετοιμασία 10 λεπτά
Μαγείρεμα 30-40 λεπτά
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου