ΥΛΙΚΑ για 2 άτομα
-4 αυγά
-1 ντομάτα κομμένη σε κύβους (ξεσποριασμένη)
-1 λουκάνικο χωριάτικο με πράσο κομμένο σε λεπτές φέτες
-4 κουτ.της σούπας τυρί (2 κεφαλογραβιέρα & 2 ρεγκάτο)
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-1 κουτ. της σούπας βούτυρο (για το ταψί)
-1 κουτ.της σούπας ρίγανη ξερή
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολητικό τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικό
για 3-4 λεπτά. Σπάμε τα αυγό σε ένα μεγάλο μπόλ και τα
χτυπάμε με το σύρμα. Ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά
και τα ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε ένα ταψί διαμέτρου
14εκ και ρίχνουμε μέσα το μείγμα. Βάζουμε το ταψι σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180° βαθμούς μέχρι να
πάρει χρώμα η ομελέτα και να σφίξουν τα αυγά.
Σερβίρετε ζεστή και μπορείτε να τη συνοδέψετε
με πράσινη σαλάτα. Buon appetito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου