ΥΛΙΚΑ για 12 κομμάτια
-1 μπαγκέτα κομμένη σε 12 φέτες
-12 λεπτές φέτες μοτσαρέλα
Για τη σάλτσα:
-2 ντομάτες ψιλοκομμένες
-2-3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
-2-3 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-1 κ.γ. ξύδι
-αλάτι και πιπέρι
-μερικά φυλλαράκια φρέσκο βασιλικό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ.Σε ένα σουρωτήρι βάζουμε απορροφητικό χαρτί και αφήνουμε να στραγγίξει η σάλτσα ώστε να φύγουν τα πολλά υγρά της ντομάτας.Αφού στραγγίξει τη μεταφέρουμε σε ένα μπολ και την αφήνουμε σκεπασμένη στο ψυγείο για 3-4 ώρες.
Αραδιάζουμε τα φετάκια σε ένα ταψί και βάζουμε μια φέτα τυριού από πάνω.Ψήνουμε στο γκριλ για 5-7 λεπτά να λιώσει το τυρί.Βάζουμε μια κουτ. σούπας κρύα σάλτσα πάνω σε κάθε φετάκι.
Buon apettito!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου