18.10.12

ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΘΥΜΑΡΙ














ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

-4 φιλέτα γαλοπούλας σε  κομμάτια
-6 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
-1 μεγάλο κρεμμύδι σε φέτες
-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-1 κόκκινη, 1 κίτρινη και 1 πράσινη πιπεριά σε λωρίδες
-1 καρότο σε λωρίδες
-1/3 κούπας ρετσίνα
-1/4 κούπας χυμό λεμονιού
-1 κ.γ. θυμάρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αλατοπιπερώνουμε τη γαλοπούλα και σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα κομμάτια και από τις 2 πλευρές για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι,το σκόρδο,το καρότο και τις πιπεριές και ανακατεύουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά.
Ρίχνουμε τη ρετσίνα και αφήνουμε να βράσει σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά,μέχρι να εξατμιστεί.
Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και το θυμάρι,χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοβράσει για 5 -7 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρύζι basmati. Buon apettito!!!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών