ΥΛΙΚΑ για 12 πανκεϊκς
-2 κουτ.της σούπας ζάχαρη
-3 αυγα
-1κουτ.του γλυκού άρωμα βανίλια
-250 γραμ cotage cheese
-50 γραμ. αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφού χωρίσουμε τους κρόκους απο τα ασπράδια ρίχνουμε τους κρόκους σε
ενα μπολ μαζί με τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε τη βανίλια,
το cotage cheese, και το αλεύρι και τα ανακατεύουμε . Χτυπάμε και τα ασπράδια
στο μίξερ μέχρι να σφίξουν και τα ρίχνουμε και αυτά μέσα στο μπολ και τα ανακατεύουμε.
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο απο το μείγμα το απλώνουμε και το ψήνουμε
και απο τις δυο πλευρές. Σερβίρουμε τα πανκεϊκς με φρέσκα φρούτα cotage cheese και ζάχαρη
Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου