9.9.12

ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ












ΥΛΙΚΑ για 10 κομμάτια

-10 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα
-10 φέτες κασέρι για τοστ
-100 γρ. παστουρμά ψιλοκομμένο
-3 αυγά χτυπημένα με 2 κουτ.σούπας λάδι
-1 κούπα φρυγανιά τριμμένη
-λάδι για το τηγάνισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Με ένα πλάστη πιέζουμε την φέτα του ψωμιού να πλατύνει. Βάζουμε μια φέτα κασέρι πάνω σε κάθε φέτα ψωμί. Το κασέρι να είναι πιο μικρό από το ψωμί. Τοποθετούμε στο κέντρο μερικά κομμάτια παστουρμά και τυλίγουμε προσεκτικά σε ρολό. Στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα.

Βουτάμε τις φλογέρες στο μείγμα του αυγού και μετά στην φρυγανιά. Μόλις ετοιμαστούν όλα, τα βάζουμε για 10 λεπτά στην κατάψυξη ή τα φυλάμε εκεί έως την μέρα που θα τα τηγανίσουμε.
Τα τηγανίζουμε όπως είναι παγωμένα σε  καυτό λάδι για 5 λεπτά μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Buon apettito! 
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

1 σχόλιο:

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών