ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-500 γραμ. φασόλια χάντρες
-500 γραμ. σέσκουλα
-1 φλιτζ. του τσαγιού ελαιόλαδο
-2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
-1 ντομάτα μεγάλη περασμένη στο τριφτή
-αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις χάντρες σε άφθονο αλατισμένο νερό και τις
στραγγίζουμε σε ενα τρυπητό. Παίρνουμε ενα μεγάλο αντικολλητικό
τηγάνι και βάζουμε τα σέσκουλα με λίγο νερό για να μαραθούν.
Όταν μαραθούν τα στραγγίζουμε.Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο
και σε δυνατή φωτιά σοτάρουμε το κρεμμύδι. μέχρι να μαραθεί.. Ρίχνουμε
μέσα τη ντομάτα και την αφήνουμε 6-8 λεπτά μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά της
Ρίχνουμε μέσα και τις χάντρες και τα σέσκουλα αλατοπιπερώνουμε και
ανακατεύουμε συνέχεια για 10 λεπτά μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Αποσύρουμε
από τη φωτιά και σερβίρουμε.Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου