ΥΛΙΚΑ για 2 ατομα
-6 παντζάρια με τα φύλλα τους
-2 κουτ. της σούπας ξύδι
-100 γραμ φέτα κομμένη σε κομματάκια
-2 κουτ.της σούπας δυόσμο ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα παντζάρια μέχρι να μαλακώσουν.
Τα στραγγίζουμε και τα κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε τα τρυφερά
φύλλα φύλλα σε μια σαλατιέρα το δυόσμο, τα παντζάρια, τη φέτα.
Φτιάχνουμε μια βινεγκρέτ μελιού βλ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΜΕΛΙΟΥ
περιχύνουμε τη σαλάτα ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Buon apettito!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου