16.5.12

ΤΣΙΖΚΕΙΚ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟ ΒΥΣΣΙΝΟ



















ΥΛΙΚΑ για 6-8 άτομα


-2 πακέτα πτι μπερ
-250 γραμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
-1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
-1 κουτ. της σούπας χυμό λεμόνι
-1 πακέτο τυρί κρέμα
-250 γραμ. ανθότυρο
-1 βάζο γλυκό του κουταλιού βύσσινο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και τα ζυμώνουμε με το βούτυρο
που έχει θερμοκρασία δωματίου. απλώνουμε το μείγμα σε μια μεγάλη 
κουμπωτή φόρμα η σε ένα τσέρκι που απο κάτω έχουμε βάλει ενα φύλο
σιλικόνης.Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το γάλα, το τυρί κρέμα, το ανθότυρο
και το χυμό λεμονιού. Απλώνουμε το μείγμα επάνω στη ζύμη και βάζουμε 
τη φόρμα στο ψυγείο για 1 ημέρα. Την επομένη μέρα βγάζουμε τη φόρμα απο το 
ψυγείο και ρίχνουμε επάνω το γλυκό βύσσινο. Σερβίρουμε. Buon apettito!!
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών