ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα
-1 κιλό στήθος ή μπουτάκια κοτόπουλου ξεκοκκαλισμένα
-250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα στα 4
-1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
-8 φέτες μπέικον κομμένες στα 4
-γουόστερ σος(αν δεν βρείτε, και η TERIYAKI
μια χαρά κάνει)
-αλάτι (πολύ λίγο ή και καθόλου γιατί η σος είναι αλμυρή)
-mix για πουλερικά
-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρές μπουκιές.
Αλατίζουμε και πασπαλίζουμε με το mix.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και ρίχνουμε το κοτόπουλο.
Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει από όλες τις μεριές.
Προσθέτουμε το μπέικον να ψηθεί λίγο και μετά τα μανιτάρια (αφού τα έχουμε καθαρίσει με μια υγρή πετσέτα) και τα κρεμμύδια μέχρι να μαλακώσουν.
Αν θέλετε προσθέτετε πιπεριά(μην φοβηθείτε τα υγρά που θα βγάλουν).
Σιγοψήνουμε για ακόμα λίγο και μετά ρίχνουμε την γουόστερ σος.
(σχεδόν το μισό μπουκαλάκι)
Αφήνουμε για ακόμα 5-10 λεπτά να δέσει η σάλτσα και κατεβάζουμε από
την φωτιά.Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.Buon appetito!
γουοστερ σος ποσο βαζουμε?
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλήμερα. Βάζουμε ανάλογα με το πόσο πικάντικο θέλουμε να είναι το φαγητό μας. Δεν υπάρχει περιορισμός.
Διαγραφή