17.5.12

ΣΤΡΑΠΑΤΣΑΔΑ (Scrumbled Eggs)










ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα

-8 αυγά
-4 κουτ.της σούπας ελαιόλαδο
-½ κουτ.του γλυκού ρίγανη ξερή
-3 φέτες μπέικον κομμένες σε καρεδάκια
- αλάτι & πιπέρι φρεσκοτριμμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα σκεύος χτυπάμε τα αυγά με ένα σύρμα. Βάζουμε ένα μεγάλο αντικολλητικό
τηγάνι στη σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε το ελαιόλαδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά 
σε μέτρια και ρίχνουμε μέσα το μπέικον. Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά και ανακατεύουμε
για 2-3 λεπτά.Μετά ρίχνουμε μέσα τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε συνεχώς
με κυκλικές κινήσεις και πάνω-κάτω δεξιά-αριστερά για να μην δέσουν τα αυγά 
και γίνουν ομελέτα. Ρίχνουμε τη ρίγανη ανακατεύουμε για μισό λεπτό. 
Σερβίρουμε αμέσως ρίχνοντας επάνω λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Buon apettito!!
Μπορούμε να ρίξουμε οτι αλλαντικό θέλουμε η και τυρί φέτα η κεφαλογραβιέρα
η διάφορα με το τυρί είναι οτι το ρίχνουμε στο τέλος για να μη λιώσει όπως και 
τα μυρωδικά. Όλη η διαδικασία διαρκεί 3-4 λεπτά.

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών