ΥΛΙΚΑ
-500 γρ.μυζήθρα ανάλατη ή ανθότυρο
-1 κούπα φέτα θρυμματισμένη
-½ κούπα αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο για το τηγάνισμα
-3 αυγά χτυπημένα
-1 κουτ.σούπας δυόσμο
-πιπέρι φρεσκοτριμμένο
-1 κούπα ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ βάζουμε την μυζήθρα και την λιώνουμε με το πιρούνι.Προσθέτουμε τα αυγά,τη φέτα,το δυόσμο,το αλεύρι και το πιπέρι και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει σφιχτή η ζύμη.
Πλάθουμε σε μικρές μπαλίτσες,αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να χρυσίσουν.
Βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να τραβήξει τα πολλά λάδια και σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα.
Buon appetito!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου