Σε φαρδιά κατσαρόλα αφού έχει κάψει καλά το ελαιόλαδο και έχουμε στεγνώσει το κοτόπουλο το βάζουμε στη κατσαρόλα να πάρει χρώμα απ’ όλες τις πλευρές,Ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε μέχρι να γυαλίσουν ανεβάζουμε θερμοκρασία σβήνουμε με κρασί και το αφήνουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ. Μετά ρίχνουμε την ντομάτα, την κανέλα, αλάτι, πιπέρι και σιγομαγειρεύουμε για 40-50 λεπτά. Έχουμε σοτάρει με το ηλιέλαιο σε τηγάνι τα κολοκυθάκια ώσπου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και 10 λεπτά πριν τελειώσει το μαγείρεμα ρίχνουμε στη κατσαρόλα. Ανακατεύουμε προσεκτικά, ρίχνουμε τον δυόσμο αφήνουμε 3-4 λεπτά ακόμα και αποσύρουμε από τη φωτιά. σερβίρουμε με φέτα και κρασί κρύο Μοσχοφίλερο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου