22.1.15

ΤΑΚΟΣ ΜΕ ΧΟΙΡΙΝΟ




ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα 

-1 κιλο  ψαρονέφρι χοιρινό

-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο


-1 κρεμμύδι κανονικό ψιλοκομμένο


-1 κουτ. γλυκού πάπρικα


-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες


-1 κουτ. σούπας ξίδι λευκό


-1 κουτ. γλυκού ρίγανη


-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι



Για τα τάκος


-4 τορτίγιες


-160 γρ. μοτσαρέλα σε φετάκια


-φύλλα πράσινης σαλάτας


-κρεμμυδάκι φρέσκο


-μαγιονέζα


-1 φλιτζάνι κέτσαπ


-χυμό από μισό λεμόνι 

EΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα φαρδύ μπολ μαρινάρουμε το ψαρονέφρι με το λάδι, το κρεμμύδι, την πάπρικα, το σκόρδο, το ξίδι, τη ρίγανη, αλάτι και πιπέρι για 1-2 ώρες.  Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το τηγανίζουμε για 10-15 λεπτά και, όταν κρυώσει, το κόβουμε σε λεπτές φέτες. 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ για τα τάκος 

Βάζουμε σε κάθε τορτίγια φετάκια μοτσαρέλα και ψήνουμε στο σε ενα αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να λιώσει. Γεμίζουμε με τις φέτες του χοιρινού, το κρεμμυδάκι, τη σαλάτα και σερβίρουμε με κέτσαπ και μαγιονέζα και λίγο χυμό λεμόνι .
Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών