29.4.13

B.B.Q. SAUCE









ΥΛΙΚΑ

-1 φέτα μπεΐκον ψιλοκομμένη
-1 κουτ του γλυκού θυμάρι φρέσκο
-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας σκόρδο λειωμένο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-2 κούπες κέτσαπ
-1/4 κούπας ζάχαρη καστανή
-1/4 κούπας πετιμέζι
-2 κουτ. σούπας ξύδι λευκό
-1 κουτ. σούπας μουστάρδα σε σκόνη
-1 κουτ. του  γλυκού πάπρικα
-1 κουτ. του γλυκού κύμινο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ τηγάνι τσιγαρίζουμε το μπεΐκον με το θυμάρι για 4-5 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε για 5 λεπτά ακόμα.Ρίχνουμε στο τηγάνι και τα υπόλοιπα υλικά και την αφήνουμε να σιγοβράζει για 20-25 λεπτά περίπου μέχρι να τραβήξει.Όταν είναι έτοιμη την αποσύρουμε από τη φωτιά την αφήνουμε λίγο
να “ηρεμήσει” και τη περνάμε από ένα multi η μπλέντερ για να γίνει λεία η sauce.
Buon appetito!!!


Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home
Review http://everythingcook.blogspot.gr/ on alexa.com η σελίδα μας είναι στον Ελληνικό Κατάλογο  APN Greece  width= Top blogs συνταγών