ΥΛΙΚΑ για 10-12 άτομα
-1/3 κούπας ελαιόλαδο
-2 πιπεριές Φλωρίνης ροδέλες
-½ κιλό φέτα (μαλακιά πικάντικη) κομμένη σε κομμάτια
-3-4 κουτ. της σούπας γιαούρτη στραγγιχτό
-1 κουτ. του γλυκού μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ενα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τη πιπεριά
μαζί με το μπούκοβο ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει η πιπεριά αλλά όχι
να μαυρίσει. Βάζουμε στο multi τη φέτα , 2 κουταλιές γιαούρτη, και τη πιπεριά μαζί με
το λάδι τα χτυπάμε καλά για λίγο και δοκιμάζουμε. Αν το μείγμα είναι αλμυρό
προσθέτουμε γιαούρτι και ξαναχτυπάμε για λίγο.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μπολ
και το βάζουμε στο ψυγείο. Οταν έρθει η ώρα να σερβιρίσουμε το ανακατεύουμε το
μείγμα και σερβιρίσουμε με φρυγανισμένο ψωμί, και ωμά η ψημένα λαχανικά.
Buon appetito!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου